Politica de confidentialitate

POLITICA PERSONALĂ DE PROTECȚIE A DATELOR

Apartamentele Alessandro (denumită în continuare "Compania") acordă o atenție deosebită și respectă protecția datelor dvs. personale. Politica de confidențialitate ("Politica") se referă la condițiile de colectare, stocare și utilizare a datelor personale de către Compania noastră, cu sediul în Agios Ioannis, Sidari, Corfu, tel: 210 5758942 și e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Despre noi

Compania este responsabilă pentru site-ul www.alessandro.gr, care este site-ul Web al Companiei (denumit în continuare site-ul). Datele personale pe care ni le furnizați în timpul înregistrării sau vizitei pe site-ul nostru sunt supuse prelucrării și vor fi păstrate într-o înregistrare aflată sub răspunderea Companiei noastre. În plus, orice alte date personale pe care ni le acordați sunt, de asemenea, prelucrate și stocate într-o înregistrare aflată sub răspunderea Companiei noastre.

Această politică și termenii săi pot fi actualizați la intervale regulate și, prin urmare, trebuie actualizați periodic și verificați pentru orice schimbări.

1. DEFINIREA DATELOR PERSONALE

Termenul "date cu caracter personal", utilizat în această politică, se referă la informațiile persoanelor vizate, și anume persoanele fizice sau profesioniști, cum ar fi numele, adresa poștală, adresa de e-mail, numărul de telefon etc. utilizate pentru a identifica identitatea unui client sau a unui vizitator al site-ului.

2. DEFINIREA PROCESULUI DE DATE PERSONALE

Prelucrarea datelor personale este colectarea, înregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea, modificarea, regăsirea, căutarea de informații, utilizarea, transmiterea către terțe părți, diseminarea, asocierea, combinarea, restricționarea, ștergerea și distrugerea datelor personale ale persoanelor fizice.

3. METODĂ DE COLECTARE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Colectăm informații despre dvs., printre altele, în următoarele cazuri:

A. Atunci când ne contactați direct, prin intermediul call center-ului nostru, solicitați informații.

B. în timpul vizitei dvs. pe site.

C. Dacă răspundeți la acțiunile noastre de a promova sau de a solicita informații, de ex. prin completarea unui formular de răspuns sau prin introducerea datelor dvs. online pe site-ul nostru prin intermediul formularului de contact.

D. să vă înregistrați ca membru și să deschideți un Cont.

E. Dacă furnizați date personale în numele unei terțe părți, trebuie să vă asigurați că terțul a luat cunoștință de această politică. Dacă aveți mai puțin de 16 ani, nu trebuie să ne furnizați nicio informație pentru dvs. decât dacă aveți consimțământul persoanei responsabile cu educația parentală. Vă rugăm să ne ajutați să vă actualizăm informațiile informându-ne despre orice modificare a datelor dvs. personale.

4. CE WE RECOMANDEZĂ DATE PERSONALE?

Următoarele categorii de date referitoare la dvs. pot fi colectate și prelucrate ulterior prin diferitele servicii și mijloace media descrise în această politică:

A. Date de comunicare: de ex. numele, numerele de telefon, numărul de fax, adresa de e-mail, adresa de e-mail, codul poștal,

B. Utilizarea site-ului și contactul: IP, Vizualizarea articolelor pentru statistici.

C. Informații despre motivele pentru care ne-ați contactat: informații privind motivele de interes, servicii de asistență, cereri pentru serviciile noastre, inclusiv reclamații și reclamații.

D. Site-ul poate utiliza cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului în timpul navigării și pentru a îmbunătăți calitatea generală a serviciilor sale. Fișierele cookie sunt fișiere text mici care sunt trimise la computerul unui utilizator atunci când vizitează un site. Cookie-urile sunt stocate pe hard disk-ul vizitatorului / utilizatorului, dar nu cunosc nici un document sau fișier de pe computerul lor. Acestea sunt utilizate pentru a facilita accesul vizitatorilor / utilizatorilor la servicii specifice în scopuri statistice pentru a determina domeniile în care aceste servicii sunt utile sau populare sau în scopuri de marketing. Vizitatorul / utilizatorul / membru al paginii / aplicației Web poate să-și configureze browser-ul în așa fel încât să interzică primirea tuturor cookie-urilor sau să-l informeze când trimite un cookie. Cu toate acestea, un vizitator / utilizator / membru al site-ului trebuie să știe că anumite funcții sau servicii ale Site-ului ar putea să nu funcționeze corect fără cookie-uri.

Colectăm informațiile de mai sus necesare, pe care le oferiți voluntar.

5. PROCESAREA DATELOR PERSONALE

Nu luăm decizii și nici nu creăm profiluri bazate pe prelucrarea automată a datelor dvs.

6. TEMEIUL JURIDIC PENTRU PROCESAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Pentru datele dvs. referitoare la acțiunile de mai sus, legitimitatea procesării dvs. se bazează pe consimțământul dumneavoastră.

7. SCOPUL PROCESARII DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Datele personale pe care le declarați oriunde pe paginile și serviciile site-ului nostru sunt numai pentru scopul de a furniza serviciile noastre și de a comunica cu dvs. pentru informații.

Datele personale declarate de utilizator / membru oriunde pe site-ul Web sunt destinate exclusiv pentru a asigura funcționarea serviciilor furnizate și legalitatea comunicărilor în cauză și nu pot fi folosite de nici o terță parte neautorizată în conformitate cu prevederile Regulilor Generale (UE) 2016/679, legislația națională și actele conexe ale Autorității pentru Protecția Datelor, Legea 3471/2006 și Directiva privind confidențialitatea în mediul electronic (2002/58 / CE, amendamentul 2009/136 / CE) privind protecția prelucrării datelor cu caracter personal . În cele din urmă, prin utilizarea serviciilor site-ului, alte informații pot fi solicitate sau colectate în scopuri statistice, care sunt totuși deconectate de datele personale ale utilizatorilor / membrilor în conformitate cu legislația privind protecția datelor cu caracter personal.

Compania operează în conformitate cu legislația greacă și comunitară aplicabilă și păstrează datele dvs. cu caracter personal în siguranță.

În concluzie, solicităm cât mai multe informații pe care trebuie să ne bucurăm de o experiență specială de navigare, un serviciu bazat pe nevoile dvs. și comunicarea cu dvs. Prin urmare, colectăm informațiile dvs. în scopul de a sprijini vizitatorii noștri, furnizând serviciile noastre și comunicând.

În special, colectăm informațiile dvs. pentru a vă înscrie ca membru al site-ului și a comunica cu dvs. pentru serviciile pe care le-ați solicitat sau pentru informațiile despre serviciile noastre.

8. DETALII DE DATE

Destinatarii datelor sunt personalul și asociații absolut necesari ai Companiei, care se angajează să păstreze confidențialitatea. Este posibil să ne împărtășim sau să dezvăluim datele atunci când ați solicitat-o ​​explicit sau când legea cere.

9. FURNIZAREA PROCESULUI

Prelucrătorii de date au convenit și s-au angajat față de Companie:

• păstrați confidențialitatea,
• nu trimiteți date unor terțe părți fără permisiunea Companiei,
• să ia măsurile de securitate adecvate,
• Respectarea cadrului juridic pentru protecția datelor cu caracter personal, în special a Regulamentului GDPR.

10. DATA DE PROCESARE ȘI DEPOZITARE A DATELOR - TIMPUL DE DESTRAȚIE

Datele furnizate de dvs. vor fi păstrate / stocate de noi numai atâta timp cât este necesar pentru a îndeplini scopul pentru care ne-ați comunicat datele dvs. și în conformitate cu legile în vigoare.

În special, datele dvs. sunt reținute prin obținerea consimțământului relevant, care este calculat prin eliberarea voluntară și după ce ați luat cunoștință de Politica de confidențialitate postată pe pagina de pornire a site-ului nostru și până când o reamintiți prin trimiterea unei solicitări în poșta Companiei sau când nu va fi necesar pentru scopurile de mai sus.

Restricționăm accesul la datele dvs. persoanelor autorizate care trebuie să le utilizeze în acest scop.

11. SECURITATEA DATELOR

Ne angajăm să vă protejăm datele personale. Am luat măsuri organizatorice și tehnice adecvate pentru a vă asigura și proteja datele dvs. de orice formă de prelucrare accidentală sau frauduloasă. Site-ul are instalat un certificat SSL pentru a cripta și gestiona în siguranță datele dvs. personale și datele de navigare.

Aceste măsuri vor fi revizuite și modificate după cum este necesar pentru a vă asigura că datele dvs. personale sunt păstrate mai sigure.

Prelucrarea datelor dvs. în orice mod este permisă numai de persoanele autorizate, angajații și asociații autorizați numai în scopurile menționate mai sus.

12. DREPTURILE DUMNEAVOASTRĂ CA DATE DEDUCATE

A. Aveți acces la datele dvs. personale.
Aceasta înseamnă că aveți dreptul să fiți informați de către noi dacă și ce date procesăm. Dacă procesăm datele stocate, vă rugăm să fiți informați cu privire la scopul prelucrării, tipul de date pe care îl păstrăm, cât timp îl stocăm, cât timp este stocat, dacă este automat pentru a lua decizii, dar și despre celălalt drepturile, corectarea, ștergerea datelor, limitarea prelucrării și depunerea unei plângeri la Autoritatea pentru Protecția Datelor.

B. Aveți dreptul să corectați datele personale inexacte.
Dacă constatați că există o eroare în datele dvs. personale pe care le aveți în posesia dvs., puteți solicita corectarea acesteia.

C. Aveți dreptul să ștergeți / dreptul la uitare.
Ne puteți cere să ștergeți datele dvs. dacă nu mai este necesar pentru scopurile de procesare menționate mai sus sau dacă doriți să vă retrageți consimțământul dacă acesta este singurul temei juridic.

D. Aveți dreptul să transferați datele.
Ne puteți solicita să primim într-o formă lizibilă datele pe care le-ați furnizat sau să ne solicităm să le transmitem unui alt controlor.

E. Aveți dreptul să restricționați procesarea.
Ne puteți cere să restricționăm procesarea datelor dvs. atât timp cât cererea dvs. de procesare este în așteptare.

F. Aveți dreptul de a contesta prelucrarea datelor dvs.
Puteți să vă opuneți procesării datelor sau să obțineți consimțământul dvs. și nu vom mai procesa datele decât dacă există alte motive convingătoare și legitime care prevalează asupra dreptului dumneavoastră.

13. CUM SE APLICĂ DREPTURILE DUMNEAVOASTRĂ

În aceste scopuri, solicitarea dvs. trebuie adresată în scris companiei la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Pentru orice întrebări sau sugestii sau declarații referitoare la aceste probleme, vă rugăm să ne contactați prin e-mail sau prin utilizarea formularului de contact.

În cele de mai sus, puteți să ne contactați pentru mai multe informații despre evoluția solicitărilor dvs.

14. GESTIONAREA CERERILOR

Vom răspunde gratuit solicitărilor dvs., fără întârziere și, în orice caz, în termen de (1) o lună după primirea solicitării dvs. Cu toate acestea, în cazul în care solicitarea dvs. este complexă sau există un număr mare de solicitări, vă vom anunța în termen de o lună dacă trebuie să luăm o altă extensie de doi (2) luni în care vă vom răspunde.

Dacă reclamațiile dvs. sunt vădit nefondate sau excesive din cauza caracterului lor recurent, putem impune o taxă rezonabilă, ținând seama de costurile administrative de furnizare a informațiilor sau de executarea acțiunii solicitate sau de refuzul de a răspunde solicitării.

15. LEGEA APLICABILĂ

Ne procesăm datele în conformitate cu Regulamentul general privind protecția datelor cu caracter personal 2016/679 / UE și, în general, cu cadrul juridic și de reglementare național și european actual pentru protecția datelor cu caracter personal.

16. DREPTUL DE APLICARE

Aveți dreptul să depuneți o plângere la Autoritatea pentru Protecția Datelor cu caracter personal (posta Kifissias 1-3, PC 115 23, Atena, tel. 2106475600, e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.) dacă sunteți de părere că prelucrarea datelor dvs. personale Datele încalcă cadrul național și de reglementare aplicabil pentru protecția datelor cu caracter personal.

17. MODIFICAREA ACESTEI POLITICI

Vom actualiza această politică ori de câte ori este necesar. Dacă există modificări semnificative ale politicii sau modului în care folosim informațiile dvs. personale, vă vom notifica fie prin trimiterea unui anunț la un punct proeminent înainte de intrarea în vigoare a modificărilor, fie în orice alt mod adecvat. Vă încurajăm să citiți această politică la intervale regulate, pentru a afla cum sunt protejate datele dumneavoastră.

Compania este procesatorul de date responsabil cu procesarea.

Search

Utilizăm modulele cookie pentru o experiență mai bună de navigare. Suntem conforme GDPR.